City-manager om nyt nederlag: Svært at fatte

Selvom Manchester City sad tungt på spillet i mandagens Premier League-kamp mod Crystal Palace, tabte den forsvarende mester overraskende 1-2, og det har holdets manager svært ved at begribe.

City havde 22 afslutninger og en boldbesiddelse på knap 75 procent, men det lykkedes altså blot at score et enkelt mål.

- Det er svært at fatte, men sådan er fodbold. Vi skulle have vundet, sådan som vi spillede, siger City-manager Manuel Pellegrini ifølge Reuters.

Mandagens nederlag betyder, at Manchester City halser efter i toppen af Premier League og nu har både Manchester United, Arsenal og Chelsea foran sig.

Pellegrini går dog ikke og spekulerer i, at den seneste tids fattige pointhøst risikerer at få ham fyret.

- Det er det eneste, jeg aldrig bekymrer mig om. Måske har man en vanskelig sæson, men man bekymrer sig aldrig om det, siger han om risikoen for en fyreseddel.

Den chilenske manager mener, at Crystal Palace bragte sig foran på et offside-mål i første halvleg.

- De scorede først et offside-mål og så et smukt mål på frispark. Vi skabte mange chancer, men brændte dem. Derfor tabte vi.

- Alt, vi kan gøre, er at prøve at hente flest mulig point i sæsonafslutningen, og så må vi se, hvem der bliver nummer et, to, tre og fire, lyder der ifølge nyhedsbureauet NTB fra Pellegrini.

Manchester City får søndag mulighed for at tage et skridt op i tabellen, når holdet møder ærkerivalen Manchester United i et lokalderby på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip