City-manager: Succes handler om mere end penge

To mesterskaber på tre sæsoner. Premier League-klubben Manchester City er i de seneste sæsoner forvandlet fra en midterklub til en magtfaktor.

Forvandlingen er ikke mindst sket, efter Abu Dhabi-gruppen i 2008 købte klubben og gav muligheden for store spillerindkøb.

Men klubbens manager Manuel Pellegrini afviser de kritikere, der mener, at klubbens succes alene er bygget på penge.

- Mange tror, at det kun drejer sig om penge, men det passer ikke.

- Man behøver en god trup for at kunne spille med om titlen, og det koster penge, men andre hold har brugt flere penge end os uden at vinde. Det handler om at købe de rigtige spillere og få dem til at fungere som et hold, siger Pellegrini til The Guardian.

Inden denne sæson har den forsvarende mester købt Eliaquim Mangala, Fernando, og Willy Caballero samt hentet Bacary Sagna på en fri transfer.

- Vi har styrket truppen, og jeg er tilfreds. Men det har andre hold også. Vi må forvente, at de bliver bedre, men det tror vi også på, at vi selv bliver, siger manageren.

Mandag aften står han i spidsen for holdet i sæsonens hidtil største kamp, når sidste sæsons værste konkurrent til mesterskabet - Liverpool - kommer til Manchester.

Liverpool har sagt farvel til sidste sæsons ligatopscorer, Luis Suarez, der er solgt til FC Barcelona.

- De kommer til at savne ham. Det ville alle hold gøre. Det er meget svært at erstatte en spiller som ham, siger Pellegrini forud for kampen, der begynder klokken 21.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip