Claire Danes stjal kendismand fra gravid kæreste

06/10/2015 09:48

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det lignede et storladent filmdrama, da skuespillerinden Claire Danes forelskede sig i kollegaen Billy Crudup under indspilningerne til "Stage Beauty" i 2003, mens han var sammen med en anden, som tilmed var gravid.

Men det beskidte setup som elskerinde var ikke taget ud af et filmmanuskript, men var et virkeligt trekantsdrama.

Crudup dannede nemlig par med filmstjernen Marie-Louise Parker, som han efter otte års forhold ventede sit første barn med, men under filmoptagelserne forlod han sin gravide kæreste til fordel for Danes, som for første gang taler ud om affæren.

- Jeg var bare så forelsket i ham, så jeg blev nødt til at udforske det, sagde Danes åbenhjertigt i et radiointerview med Howard Stern på SiriusXM mandag.

- Jeg var 24 år på det tidspunkt og var ikke rigtig klar over konsekvenserne, fortsatte den Emmy- og Golden Globe-vindende "Homeland"-stjerne.

Mary-Louise Parker var syv måneder henne, da Crudup faldt i armene på Danes, og det nye celebre par blev lagt for had, da affæren kom frem.

- Det var meget skræmmende at blive dømt. Vi er gode venner i dag, men det var virkelig hårdt, men jeg kom igennem det, sagde den 36-årige skuespillerinde.

Crudup og Danes brød med hinanden efter omkring tre års forhold i 2006, og senere samme år forelskede skuespillerinden sig i endnu en medspiller.

I 2006 mødte hun nemlig Hugh Dancy under indspilningerne til filmen "Evening", og efter tre års forhold giftede parret sig, og de er i dag forældre til sønnen Cyrus på tre år.

Claire Danes startede sin karriere som barneskuespiller, men skiftede i en kort periode retning og læste psykologi ved det anerkendte Yale University. Efter to års studier droppede Danes bøgerne og dedikerede sig igen til filmbranchen, hvor hun har stor succes i thrillerserien "Homeland".

/ritzau/FOKUS