Claudia og Johannes: Vidste vi ville tabe

Skrevet af admin

|

29/11/2014
Claudia Rex og Johannes Nymark måtte fredag aften se sig slået af Silas Holst og vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl i finalen af Vild med dans.Men selvom parret tydeligt var ærgerlige over nederlaget, var der ingen sure miner.- Selvfølgelig ville vi gerne vinde, men jeg synes, at vi har vundet bare ved at være med i finalen. Det var meget tæt løb men meget fair, at de vandt, siger Claudia Rex.At pokalen ville ende et andet sted, havde Johannes Nymark faktisk allerede på fornemmelsen, inden finalen blev skudt i gang.- Efter jeg så deres freestyle i træningslokalerne, så vidste jeg godt, at de ville vinde. - Silas har været berømt for sine koreografier helt fra starten, og da jeg så deres dans, tænkte jeg straks: Det er jo sådan, at den ged skal barberes, siger Johannes Nymark, om sin mand Silas Holst.At det netop var hans ægtefælle, der skulle slå ham i finalen, er den 28-årige skuespiller dog kun glad for.- Det var i sig selv en kæmpe sejr, at vi (ham selv og Silas Holst red.) fik lov til at deltage i finalen sammen. Det er det, jeg har været allermest glad for overhovedet, siger Johannes Nymark. Efter aftenens finale er det ikke bare sidste gang at Johannes Nymark skal have gang i fodarbejdet på dansegulvet. Også Claudia Rex, tager afsked med danseskoene. I hvert fald for en stund.- Jeg ville gerne have afsluttet med en sejr, men det har været den fedeste sæson med Johannes, for vi har haft det så godt sammen, siger Claudia Rex.Trods rygter om en værtsrolle på et ny tv-program, vil den rutinerede 28-årige danserinde dog ikke ud med, hvad hun nu skal bruge al sin dansetid på.Claudia Rex og Johannes Nymark blev med aftenens nederlag nummer to ud af 12 par i årets Vild med dans.Newspaq

Dagens topnyheder

Claudia Rex og Johannes Nymark måtte fredag aften se sig slået af Silas Holst og vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl i finalen af Vild med dans.

Men selvom parret tydeligt var ærgerlige over nederlaget, var der ingen sure miner.

- Selvfølgelig ville vi gerne vinde, men jeg synes, at vi har vundet bare ved at være med i finalen. Det var meget tæt løb men meget fair, at de vandt, siger Claudia Rex.

At pokalen ville ende et andet sted, havde Johannes Nymark faktisk allerede på fornemmelsen, inden finalen blev skudt i gang.

- Efter jeg så deres freestyle i træningslokalerne, så vidste jeg godt, at de ville vinde.

- Silas har været berømt for sine koreografier helt fra starten, og da jeg så deres dans, tænkte jeg straks: Det er jo sådan, at den ged skal barberes, siger Johannes Nymark, om sin mand Silas Holst.

At det netop var hans ægtefælle, der skulle slå ham i finalen, er den 28-årige skuespiller dog kun glad for.

- Det var i sig selv en kæmpe sejr, at vi (ham selv og Silas Holst red.) fik lov til at deltage i finalen sammen. Det er det, jeg har været allermest glad for overhovedet, siger Johannes Nymark.

Efter aftenens finale er det ikke bare sidste gang at Johannes Nymark skal have gang i fodarbejdet på dansegulvet. Også Claudia Rex, tager afsked med danseskoene. I hvert fald for en stund.

- Jeg ville gerne have afsluttet med en sejr, men det har været den fedeste sæson med Johannes, for vi har haft det så godt sammen, siger Claudia Rex.

Trods rygter om en værtsrolle på et ny tv-program, vil den rutinerede 28-årige danserinde dog ikke ud med, hvad hun nu skal bruge al sin dansetid på.

Claudia Rex og Johannes Nymark blev med aftenens nederlag nummer to ud af 12 par i årets Vild med dans.

Newspaq