Colin Todd: Brøndby skal håndtere større pres med Agger

Skrevet af admin

14/09/2014

Mest læste i dag

Det bliver en langt større udfordring at være Brøndby-spiller med Daniel Agger på holdet, mener Randers FC-træner Colin Todd.

Randers vandt søndag med 2-0 på Brøndby Stadion, og det var foran over 25.000 tilskuere, som dog måtte nøjes med at se Agger på bænken.

- Forventningspresset er steget i Brøndby, fordi Agger er kommet til klubben. Folk forventer, at Brøndby skal kæmpe med om at vinde mesterskabet.

- Og det er jeg sikker på, at Brøndby kan. De har et godt hold, siger Colin Todd.

- Jeg tror, at det har overrasket mange mennesker, at Agger er kommet hertil. Det er godt for dansk fodbold, og det er godt for Brøndby, at han er kommet.

- Men det skaber også en masse pres, og det er op til Brøndby at håndtere det pres, siger englænderen.

Randers-spillerne nød at optræde på Brøndby Stadion, som var på internationalt niveau rent stemningsmæssigt.

- At komme her og spille foran fulde huse, som vi siger i England, var enormt stort for mine spillere. Det er noget, vi vil gøre hele tiden.

- Men jeg må sige, at jeg synes, det var en fuldt fortjent sejr. Det var ikke mange chancer, Brøndby fik. Og vi var effektive i afslutningerne, siger Colin Todd.

Alle troede i hele kampen på, at det kunne lade sig gøre at vinde over Brøndby, fortæller Randers-træneren.

- Jeg spurgte spillerne i pausen, om de troede, de kunne vinde anden halvleg også. Og de sagde ja. Så vores indstilling var fremragende.

- Jeg havde sagt til spillerne, at der ikke var noget pres på os, men at vi skulle forsøge at ødelægge festen for Brøndby, mener Colin Todd.

/ritzau/