Colin Todd: Brøndby skal håndtere større pres med Agger

Det bliver en langt større udfordring at være Brøndby-spiller med Daniel Agger på holdet, mener Randers FC-træner Colin Todd.

Randers vandt søndag med 2-0 på Brøndby Stadion, og det var foran over 25.000 tilskuere, som dog måtte nøjes med at se Agger på bænken.

- Forventningspresset er steget i Brøndby, fordi Agger er kommet til klubben. Folk forventer, at Brøndby skal kæmpe med om at vinde mesterskabet.

- Og det er jeg sikker på, at Brøndby kan. De har et godt hold, siger Colin Todd.

- Jeg tror, at det har overrasket mange mennesker, at Agger er kommet hertil. Det er godt for dansk fodbold, og det er godt for Brøndby, at han er kommet.

- Men det skaber også en masse pres, og det er op til Brøndby at håndtere det pres, siger englænderen.

Randers-spillerne nød at optræde på Brøndby Stadion, som var på internationalt niveau rent stemningsmæssigt.

- At komme her og spille foran fulde huse, som vi siger i England, var enormt stort for mine spillere. Det er noget, vi vil gøre hele tiden.

- Men jeg må sige, at jeg synes, det var en fuldt fortjent sejr. Det var ikke mange chancer, Brøndby fik. Og vi var effektive i afslutningerne, siger Colin Todd.

Alle troede i hele kampen på, at det kunne lade sig gøre at vinde over Brøndby, fortæller Randers-træneren.

- Jeg spurgte spillerne i pausen, om de troede, de kunne vinde anden halvleg også. Og de sagde ja. Så vores indstilling var fremragende.

- Jeg havde sagt til spillerne, at der ikke var noget pres på os, men at vi skulle forsøge at ødelægge festen for Brøndby, mener Colin Todd.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip