Colin Todd om tilskuernes afsked: Det var fantastisk

admin

423 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

Colin Todd var benovet over den afsked, han fik med Randers FC, da det søndag blev til en 3-1-sejr over Esbjerg i Superligaen.

Tilskuerne var mødt talstærkt op og hyldede træneren ved at sætte sæsonrekord på stadion, og det betød meget for den velrespekterede cheftræner.

- Det var en fantastisk oplevelse, og jeg har altid haft et godt forhold til folk i klubben og tilskuerne. Men det her var toppen. De kom på stadion for at vise deres respekt, og det betyder helt fantastisk meget for mig, siger Colin Todd.

- Jeg tror, at de sætter pris på det, jeg har gjort i klubben, og jeg sætter pris på dem. Uden dem ville klubben ikke være noget. Vi er alle en del af det. Fansene, spillerne og mig selv.

Efter kampen greb Colin Todd mikrofonen og gik rundt på stadion for at tale til fansene. Det var ifølge ham selv en fantastisk oplevelse.

- Jeg fik mulighed for at tale til fansene, og det var fantastisk. Når man forlader en fodboldklub, så forsvinder man normalt bare. Men modtagelsen af over 8000 tilskuere var super, og jeg nød hvert eneste minut, siger Colin Todd.

Randers-spillerne gav Colin Todd en fin afskedsgave med en sejr, og i det hele taget ser træneren tilbage på fire fantastiske år i Randers.

- Nogle spillere har været i klubben i alle fire år, og andre har været der i kortere tid, men vi har knyttet et bånd. De har inspireret mig, og jeg nydt at lave, det jeg gør, og forhåbentlig kan jeg lave noget lignende i fremtiden.

Alexander Fischer var glad for at sende Colin Todd videre med en sejr.

- Det var vigtigt for mig, at vi fik en sejr i hans afskedskamp, og det tror jeg var gældende i hele truppen, siger Fischer.

- Vi er selvfølgelig kede af at sige farvel til ham, men det var vigtigt, at vi gjorde det på en ordentlig måde.

Randers' nye træner bliver Olafur Kristjansson, der senest har stået i spidsen for FC Nordsjælland.

/ritzau/