Comeback: Mogens Palle vil arrangere danskerbrag

Der har i længere tid været spekuleret i et dansk boksebrag mellem veteranen Rudy Markussen og unge Patrick Nielsen arrangeret af Team Sauerland. Men nu melder en gammel kending sig på banen for at arrangere kampen.

Tidligere boksepromotor Mogens Palle trak sig tilbage fra sporten for flere år siden, men sammen med den tidligere bokser Hans Henrik Palm er han tilbage på boksescenen.

De to er gået sammen i et forsøg på at kunne stable danskerbraget på benene. Det fortæller den ene halvdel af den potentielle kamp.

- Jeg har fået et skriftligt tilbud fra Mogens Palle og Hans Henrik Palm på at bokse kampen mod Patrick Nielsen. Det er et så godt økonomisk tilbud, at jeg har sagt ja til det, siger Rudy Markussen til BT's hjemmeside.

Kontrakten er dog strikket således sammen, at Markussen kan rive den over igen, hvis Team Sauerland kommer med et bedre tilbud på at arrangere kampen.

Nu venter 37-årige Markussen så bare på, om 24-årige Patrick Nielsen også vil takke ja til Palle og Palms tilbud.

- Så vidt jeg ved, har Patrick Nielsen fået tilsendt det samme tilbud. Nu har jeg sagt ja til kampen, så nu er det op til ham at sige ja, for jeg er klar, lyder det fra Rudy Markussen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip