Contador: Quintanas exit er skidt for Vueltaen

Forhåndsfavoritten Nairo Quintana fra Movistar-holdet måtte onsdag udgå af cykelløbet Vuelta a España, da han styrtede for anden dag i træk.

Det er skidt for løbet, at colombianeren er væk, mener spanieren Alberto Contador, som forsvarede førertrøjen på 11. etape.

- Quintana ville have været en besværlig rival for mig. Så det er ærgerligt, det er skidt for sporten, siger Alberto Contador ifølge cyclingnews.com.

- Jeg håber, at han kommer sig, og at det ikke er alt for slemt, så han kan komme tilbage i topform næste år, siger Tinkoff-Saxo-rytteren.

Nairo Quintana vandt tidligere i år Giro d'Italia, mens han ikke kørte Tour de France.

Der var derfor store forventninger til colombianeren i årets Vuelta, hvor han blandt andre skulle konkurrere mod briten Chris Froome (Sky) og Alberto Contador, som begge måtte udgå af Touren efter styrt.

Nairo Quintana kørte også i førertrøjen i Vueltaen, indtil han tirsdag styrtede på enkeltstarten og mistede adskillige minutter.

11. etape onsdag sluttede med en hård stigning, hvor Chris Froome i flere omgange så ud til at være i vanskeligheder, men han sled sig i mål med de øvrige favoritter.

- Jeg så ham ikke så meget, men han er tydeligvis ikke den samme Chris Froome som i dette års Criterium du Dauphine eller i sidste års Tour de France.

- Men man kan ikke afskrive en rytter med hans kvaliteter, og forskellen mellem os er meget lille, siger Alberto Contador.

Spanieren har 1,20 minutter ned til Chris Froome, der ligger nummer fire samlet.

Contadors landsmand, Alejandro Valverde, er blot 20 sekunder efter Tinkoff-Saxo-rytteren på andenpladsen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip