Cornelius lader sig ikke påvirke af kritikken

Der var store forventninger til Andreas Cornelius blandt iagttagere og fans, da han vendte hjem til FC København i vinterpausen efter et mislykket ophold i Premier League-klubben Cardiff.

Angriberen er Superligaens dyreste spiller, men har indtil videre ikke kunnet leve op til det prædikat i forårets første kampe, hvor han ligesom resten af FCK-holdet har haft det svært.

Men kritikken har ikke ramt landsholdsspilleren på selvtilliden. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

- Jeg var godt klar over, inden jeg tog hjem, at det ville blive sådan med mindre, at jeg scorede i hver kamp. Så det er ikke noget, jeg går i panik over, siger han.

Andreas Cornelius føler sig en smule ramt af, at der er langt større forventninger til ham nu, end der var før skiftet til Cardiff, selv om der er gået mindre end et år siden da.

- Jeg lavede jo også fejl i starten. Jeg tror faktisk, at jeg lavede flere fejl i starten, end jeg gør nu. Og jeg tror generelt, at jeg spiller bedre kampe nu, end jeg gjorde i starten.

- Når der kommer en ny spiller, og han kan nogle ting, man måske ikke har set på samme niveau før - mit spil i feltet, timingen i feltet - så bliver man lidt blændet af det, og så ser man bort fra alle de mangler, der er, siger FCK-angriberen.

Andreas Cornelius har spillet fem kampe for FC København to scoringer og et rødt kort.

/ritzau/

 

Dagens Gossip