Cornelius: Vi skulle bare have losset bolden væk

FC København kunne have ligget i toppen af Europa Leagues gruppe B, men i stedet halter københavnerne på en tredjeplads nu efter både Club Brugge og Torino.

FCK har tre point efter torsdagens kedelige 0-1-nederlag ude til Torino, men Club Brugge og Torino fører an med hver fire point. HJK Helsinki, som har tabt til både FCK og Club Brugge, har nul point.

Torinos 1-0-sejrsmål faldt dybt inde i dommerens overtid, og det ærgrer FCK-angriberen Andreas Cornelius, som mener, at forsvaret burde have sparket bolden ud af farezonen til slut i stedet for at begå straffespark.

- Det var hårdt - men hold op, hvor er jeg skuffet over, at vi ikke fik 0-0, for det havde været et fint resultat. Vi skulle have afvist dem til allersidst og bare fået losset bolden væk, siger Cornelius til klubbens hjemmeside.

Også den islandske kantspiller Rurik Gislason mener, at det var et unødvendigt pointtab, og det vil forfølge spillerne i et godt stykke tid.

- At vi taber på et mål så sent i kampen, er virkelig noget, vi kan tænke og ærgre os over i lang tid. Jeg er bare så skuffet, lyder det fra Gislason.

Næste kamp i Europa League for FCK bliver den svære udekamp mod belgiske Club Brugge 23. oktober.

Næste opgave for FCK er søndagens møde med Esbjerg på hjemmebane i Superligaen. Kampen spilles søndag klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip