Cort: Det er et helvede at køre den bakke

- Jeg havde ganske enkelt ikke det, der skulle til i dag.

Så klar og ærlig lød udmeldingen fra unge Magnus Cort (Team Cult Energy), efter han på fredagens kongeetape i Post Danmark Rundt fik flået sin gule trøje af sig.

Det unge talent vidste godt før 3. etape, at det ville blive svært at forsvare løbets førertrøje, men derfor var det alligevel en skuffet ung mand efter etapen.

Det var særligt den frygtede bakke på Kiddesvej, som gav Cort dødsstødet.

- Det er et helvede at køre den bakke. Den er virkelig ikke sjov, og jeg synes, vi kørte den fire gange for meget, siger Cort med et skævt smil.

Selvom førertrøjen og ungdomskonkurrencen fredag forsvandt mellem fingrene på Cort, så tror han alligevel, at holdet stadig kan gøre sig gældende i resten af løbet.

- Jeg glæder mig til enkeltstarten, men jeg håber mere, at vi kan komme til at sidde med i nogle af de spurter, der kommer de kommende dage.

- Så jeg tror helt sikkert, at vi stadig kan sætte vores præg på løbet, selvom vi ikke har førertrøjen, siger Magnus Cort.

Post Danmark Rundt føres nu af italieneren Manuele Boaro (Tinkoff-Saxo), inden der lørdag både skal køres en etape på 98 kilometer fra Nyborg til Odense og en kort enkeltstart i Middelfart.

/ritzau/

 

Dagens Gossip