Cruise vil sælge drømmehjem: Her er prisen

Hvis du nogensinde har stillet dig selv spørgsmålet, hvad det mon ville koste at bo som de helt store Hollywood-stjerner, så kan du nu få svaret.

Den amerikanske skuespiller og filminstruktør Tom Cruise, der de seneste år blandt andet har stået for rækken af "Mission Impossible"-film, har nemlig sat sit drømmehus i staten Colorado til salg. Pris: 59 millioner dollar, eller godt 350 millioner danske kroner. Det skriver The Wall Street Journal.

For den temmelig svimlende sum får man dog også både plads til familie og hund. Med sine knap 1000 kvadratmeter og udsigt til de nærliggende Rocky Mountains er der tale om liebhaveri i topklasse.

Fire soveværelser, seks badeværelser og eget træningscenter, rekreationsrum og bibliotek er blot noget af den luksus, man får med i købet. Og får man venner på besøg, kan de passende lade sig indlogere i det knap 150 kvadratmeter store gæstehus, der med sine tre soveværelser og samme antal badeværelser må siges at være noget mere komfortabelt end de fleste hotelsuiter.

Bliver man træt af at kigge på den omgivende natur, er der rig lejlighed for at få blodcirkulationen i gang i det tilhørende sportscenter, hvor man kan fornøje sig med tennis, basketball eller ishockey.

Huset og de mange tilhørende faciliteter er designet af Tom Cruise selv og bygget i cedertræ og sten fra lokalområdet. Hele herligheden, der stod færdig i 1994, er selvsagt spærret af for offentligheden.

Det er det amerikanske mæglerfirma Telluride Sotheby's International Realty, der udbyder ejendommen, tilsyneladende fordi stjernen ikke har fået det brugt efter bruddet med ekskonen, Katie Holmes.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip