Cult-hold mangler sponsor: Lukning truer

Danmarks største cykelhold risikerer at lukke efter kun en enkelt sæson blandt verdens næstbedste cykelmandskaber.

Det fortæller holdejer og sportsdirektør Michael Skelde til Horsens Folkeblad.

- Hvis vi ikke finder en navnesponsor ud over Cult Energy, har vi ikke noget cykelhold i 2016, siger Michael Skelde til avisen.

- Cult er åben for, at vi finder enten en større sponsor eller en mindre sponsor sammen med Cult, men vi kan ikke køre holdet videre uden to navnesponsorer, siger han.

Michael Skelde slår desuden fast, at han og hustruen Christa Skelde, som driver holdet sammen, ikke har en plan B.

Ifølge avisen koster et sideordnet navnesponsorat i omegnen af otte millioner kroner, hvis holdet skal køre videre på nuværende niveau.

Før denne sæson blev Cult Energy hæmmet af, at en ny manager, hentet i Luxembourg, viste sig at være en fidusmager, som ikke kunne leve op til egne løfter og derfor heller ikke levere en ekstra hovedsponsor.

Det betød, at råderummet, når der skulle hentes ryttere, blev begrænset. Det kan ske igen, hvis økonomien kommer så sent på plads, at rytterne har fundet kontrakter andre steder.

Cult Energy var kun millimeter fra at vinde DM-titlen i landevejscykling i søndags. Martin Mortensen blev overspurtet af Tinkoff-Saxos Chris Anker Sørensen på de allersidste meter af det 209 kilometer lange cykelløb.

Cykelholdet har 16 fuldtidsprofessionelle cykelryttere, som alle har kontraktudløb efter denne sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip