Dårlig ryg holder Tiger Woods ude af Ryder Cup

Den amerikanske golfspiller Tiger Woods er ude af betragtning til holdturneringen Ryder Cup mellem USA og Europa i september.

En dårlig ryg har plaget den tidligere verdensetter hele sæsonen, og en operation i marts har ikke løst problemet. Tiger Woods skriver onsdag på sin hjemmeside, at han er blevet rådet til at holde sig væk fra turneringsgolf indtil december.

- Jeg er blevet fortalt af mine læger og min træner, at mine rygmuskler skal rehabiliteres og helbredes. De rådede mig til ikke at spille eller træne nu. Jeg er meget skuffet over, at jeg ikke vil være klar til konkurrencen, lyder det fra Woods.

I sidste uge missede den 14-dobbelte majorvinder cuttet til PGA Championship, og ugen forinden trak Woods sig fra en anden turnering på grund af smerter i ryggen.

Den 38-årige Woods er gledet så langt ned på ranglisterne, at han ikke automatisk er kvalificeret til at deltage i Ryder Cup, men holdets kaptajn, Tom Watson, var indstillet på at bruge et af sine tre wildcards på at få Woods blandt de 12 spillere.

Navnene på de amerikanske Ryder Cup-spillere offentliggøres 2. september. Dysten, der afvikles hvert andet år, spilles denne gang på Gleneagles-banen i Skotland fra 26. til 28. september.

Den danske golfveteran Thomas Bjørn er nummer syv på den europæiske Ryder Cup-liste og dermed næsten sikker på at komme med i matchen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip