Dagens tips: Sådan renser du kartofler på 50 sekunder

Er du træt af at stå bøjet over kartoffelgryden og rense de små sataner? Så fortvivl ikke. For tiden cirkulerer et lovende kartoffel-trick på Facebook, der skulle kunne gøre nye kartofler grydeklar på 50 sekunder. 

Tricket er blevet delt 24.552 gange på Facebook på to dage. Alt, hvad det kræver, er en spand, noget vand, en boremaskine og en toiletbørste. Og selvfølgelig nye kartofter.

LÆS OGSÅ: Du har spist vandmelon forkert hele dit liv

Det er Facebook-brugeren Leo Morten Lund fra Rødekro, der står bag tricket, som han har stor succes med. I en video viser Morten, hvor simpelt det kartoffel-rensning kan gøres.

- Hellere doven end dum, skriver Leo Lorten Lund om sit trick på Facebook.

LÆS OGSÅ: Dette tip har du brug for - du har skåret tomater forkert hele dit liv

Sådan skal det gøres: Put dine nye kartofler op i en spand med vand. Sæt et langt bor på en boremaskine og fastgør en (ny) toiletbørste eller noget der minder om. Derefter går det som en leg, når du starter boremaskinen og giver den gas i 50 sekunder.

Resultatet er rene kartofler, der er lige til at hælde op i gryden.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hvis du satser på at afprøve tippet i aften, skal du måske afsætte lidt mere end 50 sekunder til projektet, for toiletbørsten sætter sig nok ikke selv fast på boremaskinen, og redskaberne skal måske rengøres efter brug.

Se videoen: 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Leo Morten Lund.

 

 

Dagens Gossip