Dakota Johnson ejer ikke skam i livet

Den 24-årige skuespiller Dakota Johnson er blevet interviewet om hendes kommende rolle i den længe ventede film Fifty Shades of Grey.  Alle har efterhånden hørt om Fifty Shades of Grey, og hvad enten man elsker eller hader den, så er den kommet for at blive.

Fifty Shades of Grey får premiere i to versioner. Læs mere på ELLE.dk

Optagelserne til filmen er for ganske nyligt startet, og der er ingen tvivl om, at der skal et par helt specielle skuespillere til at få den i kassen, men Dakota Johnson tager tilsyneladende udfordringen i stiv arm.

Inspireret af filmen poserer skuespilleren også i en billedserie i ELLE hvor hun viser sin BH og viser sig fra sin forførende side, men det har tilsyneladende ikke gjort hende flov.

- Jeg har ikke noget problem med at gøre noget som helst. Hemmeligheden er, at jeg har ikke skam i livet, siger hun til magasinet.

Læs mere om skuespilleren, der har fået rollen som Anastasia Steele på ELLE.dk

Film med mange sexscener

Taget i betragtning, at filmen hun medvirker i består af 90 procent sexscener, så er det helt sikkert en god egenskab. Dakota Johnson er da også vant til rampelyset, eftersom hun er datter af de berømte forældre Don Johnson og Melanie Griffith.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip