Dan Jørgensen byder Turunen velkommen i S

Skrevet af admin

20/03/2013
Det siger Dan Jørgensen, der er gruppeformand for de danske socialdemokrater i Europa-Parlamentet.»Emilie er en super dygtig og hårdtarbejdende politiker, som selvsagt er velkommen i Socialdemokraterne. Vi har en stærk og god gruppe i Europa-Parlamentet, som Emilie helt sikkert vil passe godt ind i,« lyder det fra Dan Jørgensen i en skriftlig kommentar.Emilie Turunen meddelte tirsdag via sin facebookprofil, at hun skifter SF ud med Socialdemokraterne.»Jeg melder mig ind i Socialdemokraterne, fordi det er der, jeg politisk hører hjemme. Det er en stor beslutning med mange konsekvenser, også personlige, og en beslutning, der har skullet modne sig, men jeg kan mærke, at det er det rigtige for mig at gøre,« skriver hun blandt andet.De praktiske ting omkring Turunens skifte fra en gruppe til en anden i Europa-Parlamentet mangler endnu at falde på plads. I 2011 skiftede europaparlamentariker Anna Rosbach fra Dansk Folkeparti til parlamentets ECR-gruppe, som er stiftet af britiske konservative. DF-afhopperen begrundede dengang sit skift med, at der var tale om personlige årsager, men hun havde angiveligt flere sammenstød med DFs stærke mand, Morten Messerschmidt (DF).

Dagens topnyheder

Det siger Dan Jørgensen, der er gruppeformand for de danske socialdemokrater i Europa-Parlamentet.

»Emilie er en super dygtig og hårdtarbejdende politiker, som selvsagt er velkommen i Socialdemokraterne. Vi har en stærk og god gruppe i Europa-Parlamentet, som Emilie helt sikkert vil passe godt ind i,« lyder det fra Dan Jørgensen i en skriftlig kommentar.

Emilie Turunen meddelte tirsdag via sin facebookprofil, at hun skifter SF ud med Socialdemokraterne.

»Jeg melder mig ind i Socialdemokraterne, fordi det er der, jeg politisk hører hjemme. Det er en stor beslutning med mange konsekvenser, også personlige, og en beslutning, der har skullet modne sig, men jeg kan mærke, at det er det rigtige for mig at gøre,« skriver hun blandt andet.

De praktiske ting omkring Turunens skifte fra en gruppe til en anden i Europa-Parlamentet mangler endnu at falde på plads. I 2011 skiftede europaparlamentariker Anna Rosbach fra Dansk Folkeparti til parlamentets ECR-gruppe, som er stiftet af britiske konservative. DF-afhopperen begrundede dengang sit skift med, at der var tale om personlige årsager, men hun havde angiveligt flere sammenstød med DFs stærke mand, Morten Messerschmidt (DF).