Daniel Agger er skuffet og glad for Brøndby-ophold

admin

423 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

Søndag formiddag kom det frem, at Daniel Agger forlader Brøndby ved kontraktudløb efter denne sæson.

Landsholdsanføreren er i tvivl om, hvorvidt han skal fortsætte karrieren i en anden klub eller indstille karrieren.

- Jeg har selvfølgelig presset den, så længe jeg kunne, fordi jeg har været i tvivl.

- Jeg er meget sjældent i tvivl, jeg ved normalt godt, hvad jeg vil, så det har været rigtig svært. Det er også grunden til, at det ikke er kommet ud før, siger Daniel Agger.

Den 31-årige midterforsvarer spillede søndag afskedskamp for Brøndby, der foran knapt 20.000 tilskuere tabte 1-2 hjemme til Sønderjyskes sølvvindere i Superligaen.

Netop Brøndbys resultater, en tredjeplads i sidste sæson og en fjerdeplads i denne sæson, har været dårligere, end Daniel Agger havde håbet.

- Jeg spiller ikke fodbold bare for at spille fodbold. Jeg spiller fodbold for at lave resultater, og det har vi ikke gjort det sidste halvandet år til to år, hvor jeg har været her. Dér har vi i princippet ikke opnået særlig meget. Det er også en af grundene.

- Det er jeg selvfølgelig skuffet over, men i stedet for at skyde med spredehagl har jeg kigget på mig selv, og jeg må indrømme, at jeg ikke har nået mit topniveau.

- Det vidste jeg måske godt, inden jeg kom, for det har jeg ikke haft i flere år grundet mange ting, især min fysik.

- Så det har været rigtigt svært at skulle acceptere det niveau. Selv om niveauet er godt nok til at være med her og til at være med på landsholdet, så er det rigtig svært at gå fra et niveau og ned til et andet, siger Daniel Agger.

Landsholdsanføreren har mange tanker, der fylder i øjeblikket. Herunder om kroppen kan holde til mere topfodbold.

Daniel Agger forventer inden for de næste par uger at beslutte sig for, om han fortsætter i en anden klub.

Den tidligere Liverpool-spiller er glad for, at han fortsat er efterspurgt, herunder ifølge adskillige medier af tyrkiske Fenerbahce

- Det er positivt, at nogen stadig kigger min vej.

- Men det er ikke min største prioritet lige nu, det er at finde ud af med mig selv, hvad jeg vil. Hvad jeg vil med mit liv og min fodboldkarriere.

- Sammen med familien selvfølgelig. Det betyder mest for mig, at de har det godt, og at de kan acceptere de forhold, der er, siger han.

Daniel Agger vendte for to år siden hjem til Brøndby efter otte et halvt år i engelske Liverpool.

På ét punkt er han ikke blevet skuffet, nemlig i forhold til Brøndbys fans, som han sagde farvel til søndag med bragende bifald til følge.

- Sådan en dag som i dag beviser bare, at jeg valgte rigtigt. Det kan godt være, at resultaterne ikke har været derefter, men alt det andet har været topkvalitet, siger han.

/ritzau/