Daniel Agger glæder sig til at møde Brøndby

Tirsdag fortalte Brøndbys sportsdirektør Per Rud, at han drømmer om at kunne hente Daniel Agger tilbage til Vestegnen på et tidspunkt i fremtiden.

Indtil videre må han nøjes med, at Daniel Agger melder sin ankomst, når Liverpool skal møde Brøndby i en træningskamp 16. juli.

Som bekendt er den tidligere Brøndby-profil viceanfører i den engelske Premier League-klub, og den 29-årige landsholdskaptajn glæder sig meget til igen at løbe ind på Brøndby Stadion.

- Det er en kamp, jeg har glædet mig til i otte og et halvt år, ja siden jeg skrev kontrakt med Liverpool første gang, siger Daniel Agger til klubbens hjemmeside.

Træningskampen kan samtidig blive et møde mellem Daniel Agger på den ene side og Thomas Kahlenberg samt Johan Elmander på den anden side. Alle tre profiler spillede sammen, da Brøndby senest vandt det danske mesterskab i 2005.

Og tirsdag hentede Brøndby Johan Elmander tilbage til klubben på en toårig kontrakt, mens det sidste sommer lykkedes at hente Thomas Kahlenberg hjem.

Liverpool-kampen har siden salget af Daniel Agger i 2006 repræsenteret et manglende hak på den blågule "to-do-liste", men det lykkedes for nylig at arrangere kampen. At det så endda bliver i Brøndbys jubilæumsår, glæder Daniel Agger.

- Det bliver et meget glædeligt gensyn for mig. Brøndby Stadion er et sted, jeg kun har glade minder fra, og jeg glæder mig utrolig meget til gensynet med Danmarks bedste fans, konstaterer Daniel Agger.

Brøndby indleder Superligaen fire dage efter Liverpool-kampen med en svær udebanekamp mod FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip