Daniel Agger: Jeg sad der ikke for at glo

Det store tema efter Brøndbys 0-2-nederlag hjemme til Randers FC var Daniel Agger og kun ham.

Alle spekulerede over, hvorfor Agger var med i truppen, men sad på bænken i hele kampen uden at spille. Hovedpersonen selv fortæller, at han godt kunne have spillet nogle minutter.

- Ellers havde jeg ikke siddet der. Jeg sidder der ikke bare for at glo. Men jeg kunne ikke spille 90 minutter, efter det forløb jeg har haft, siger Agger.

Tanken var, at Agger kunne komme ind i slutfasen, hvis det gav mening at kaste ham i spil.

- Jeg havde meldt mig klar. Det siger sig selv, at med det, jeg havde i baglåret, så ville en uge altid være kort tid. Og det var da også lige på vippen.

- Igen, jeg havde meldt mig klar, og jeg var på bænken. Det var positivt, mener Agger.

Straks kom spørgsmålene i en tæt klump af journalister rundt om Agger, om så ikke han kunne have spillet hele kampen.

- Det sagde jeg ikke. Du skal også tænke på det forløb, jeg har været igennem de sidste to-tre måneder. En ting er skaden, en anden ting er det forløb, jeg har haft. Den første gang, jeg trænede med et hold, var mandagen før landskampen i Tyrkiet.

- Det var også grunden til, at jeg fik det i baglåret, jeg gjorde. Jeg har simpelthen ikke haft nok træningspas med medspillerne, siger Agger.

Agger blev ramt af en mindre skade i Danmarks 1-2-nederlag til Tyrkiet i Odense onsdag 3. september, og skaden brød op igen tre dage senere om lørdagen.

Det betød, at han ikke var i stand til at spille EM-kvalifikationskampen mod Armenien, som blev vundet med 2-1.

Næste mulighed for comeback for Brøndby bliver mod ærkerivalen FC København, der venter i næste spillerunde i Superligaen.

- Nu havde jeg nogle gode dage op til kampen (mod Randers). De sidste to dage har været rigtigt gode, så det var positivt. Hvis det går lige så godt fremad de næste par dage, så ser det godt ud.

- Med sådan en skade, så handler det om hele tiden at presse den, indtil man føler, at man er lige på grænsen. Og så holde igen og håbe på, at der ikke kommer følgeskader, forklarer Agger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip