Daniel Agger: Jeg skal et niveau op

Brøndby spillede søndag aften 0-0 på en svær udebane i Esbjerg. Det var anden kamp i streg, at Brøndby-forsvaret kunne gå fra banen uden at have lukket mål ind.

Der har været stor fokus på defensiven i Brøndby efter, at det lykkedes at hente Daniel Agger hjem fra Liverpool, og cheftræner Thomas Frank mener også, at forsvaret begynder at se bedre og bedre ud.

- Agger er en klassespiller, og han betyder selvfølgelig rigtig meget for os. I de daglige træninger arbejder vi meget på det defensive, og alle har løftet sig og steppet op, hvilket man også har kunnet se i de sidste par kampe, siger Thomas Frank og uddyber:

- Vi gav nogle muligheder væk i går i Esbjerg. Det er jo en del af gamet, og man vil aldrig kunne holde en modstander fuldstændigt væk, men jeg mener, vi ser skarpere og skarpere ud.

Daniel Agger selv peger på, at han tager et skridt ad gangen, og at han sporer personlig fremgang, selv om han ikke endnu har ramt sit topniveau.

- Jeg skal et niveau eller to op, og det ved jeg, jeg kommer. Nu tager jeg en kamp ad gangen, og der er godt nok ikke så mange kampe tilbage i efteråret, men det kommer snart, siger Daniel Agger.

Landsholdsanføreren fokuserer på at holde et højt bundniveau og dermed være med til at holde modstanderen fra at score.

- Jeg forsøger at holde et højt bundniveau hver gang. Det er vigtigt at spille op til en vis standard, når vi ikke lige rammer dagen, og det er rart, at vi kan holde nullet og har gjort det to kampe i streg nu, slutter Daniel Agger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip