Daniel Agger stopper i Brøndby og overvejer fremtiden

admin

425 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

Fodboldspilleren Daniel Agger stopper i Brøndby efter denne sæson og vil nu overveje sin fremtid.

Det meddeler Brøndby IF på sin hjemmeside søndag.

- Efter den sidste kamp i turneringen vil jeg sætte mig sammen med familien og i løbet af et par uger finde ud af, om jeg skal fortsætte med at spille fodbold. Det er en svær beslutning - uanset om jeg stopper eller fortsætter, siger Daniel Agger.

Dermed blev det til to sæsoner i klubben i denne omgang for Agger, der i 2014 kom tilbage til sin danske hjerteklub efter en lang karriere i Liverpool.

- Brøndby har fyldt meget i mit liv. Det var her, jeg blev "voksen" - både som fodboldspiller og som person. Jeg vil gerne sige tak for den venlighed og støtte, jeg altid har mødt i klubben og på stadion. Det vil jeg aldrig glemme, siger Agger.

Han vandt mesterskabet med Brøndby i 2005 - klubbens seneste - og havde håbet at kunne hjælpe klubben frem til nye triumfer.

Det lykkedes ikke, og Agger døjede i store perioder med skader under sit andet Brøndby-ophold.

- Jeg havde håbet, at jeg kunne slutte i klubben med at vinde trofæer. Det ærgrer mig, at det ikke lykkedes, fordi fodbold handler om at lave resultater og opnå noget.

- Men jeg må også kigge indad og sige, at jeg heller ikke selv har ramt mit topniveau - blandt andet på grund af de skader, jeg har kæmpet med, siger han.

Beslutningen er truffet efter lange overvejelser og mange samtaler med sportsdirektør Troels Bech.

- Daniel har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby, hvor han med sit talent, høje arbejdsmoral og dedikation har vist, hvor langt man kan drive det, hvis man er indstillet på at arbejde for det – i samarbejde med klubbens dygtige ungdoms- og seniortrænere.

- Hans indstilling til spillet og kravene til sig selv og sine medspillere har gjort ham til en naturlig leder, der altid går forrest og inspirerer folk til at følge ham, hvad end det er på træningsbanen, i omklædningsrummet eller i kamp, lyder det fra Bech.

Agger er med i truppen til søndagens hjemmekamp mod Sønderjyske i Superligaen, der kan blive hans afskedskamp.

/ritzau/