Daniel Radcliffe i centrum på den røde løber

Begivenheden fandt sted som led i Londons internationale filmfestival og fotograferne sværmede om Radcliffe på den røde løber, mens de forsamlede fans jublede ved synet af Harry Potter-stjernen.

Der er dog meget langt fra sagaen om den bebrillede troldmand til John Krokidas’ drama, hvor den unge skuespiller kan ses som den homoseksuelle digter Allen Ginsberg.

Handlingen udspiller sig omkring et mord i 1944 og Radcliffe må for første gang i karrieren dyrke filmsex med en anden mand, hvilket skuespilleren selv har kaldt »en meget svær opgave«.

Rollen indbragte forleden Radcliffe en pris fra livsstilsmagasinet Attitude og der var ros igen i aftes. Denne gang kom den fra kollegerne Jack Huston og Dane DeHaan, som spiller henholdsvis Jack Kerouac og Lucien Carr.

»Det var et lidenskabsprojekt for os alle og vi medvirkede alle af de rigtige årsager. Dan er ægte som skuespiller og en fantastisk ven«, sagde DeHaan.

»Kill Your Darlings« får britisk biografpremiere den 6. december, men der er endnu ikke sat dato på, hvornår den kommer til. Danmark.

På rollelisten ses også Elizabeth Olsen, Ben Foster og »Dexter«-stjernen Michael C. Hall.

 

Dagens Gossip