Daniel Wass drømmer om Bundesligaen

Daniel Wass har først kontraktudløb med franske Evian i sommeren 2016, men mandag meldte træner Pascal Dupraz ud, at danskeren forlader klubben til sommer.

Den tidligere Brøndbyspiller har en drømmeliga i kikkerten. Målet er et skifte til Bundesligaen.

- Hvis jeg skal nævne en drømmeliga, så må det nok være i Tyskland. Det er en liga, der for mig er i særklasse lige i øjeblikket og vil også passe rigtig godt til mig, siger Daniel Wass til TV2 Sporten.

Wass har scoret seks ligamål i sæsonen for Evian, hvilket gør ham til klubbens topscorer. Han har længe ytret et ønske om et skifte væk fra Evian.

- Jeg havde allerede fået det fortalt, så det kommer ikke som nogen overraskelse, men det er dejligt, at klubben nu melder noget ud.

- Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt, og det har jeg heller ikke lagt skjul på. Nu håber jeg så, at der sker noget til sommer, siger Wass.

Trods den fine succes i fransk fodbold, er Wass ikke en fast del af det danske landshold. Så sent som i weekenden viste Wass igen sin klasse med et flot mål på frispark i Evians 2-0-sejr over Guingamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip