Daniel Wass: Jeg havde håbet på mere

Daniel Wass havde sat næsen op efter mere spilletid og succes i onsdagens testkamp mod Tyrkiet. Det endte med en sen indskiftning efter 84 minutter og et skuffende nederlag på 1-2 i Odense.

I den franske fodboldklub Evian plejer Wass at spille en mere offensiv position, men på landsholdet kom han ind i stedet for Peter Ankersen som højre back.

- Jeg vidste godt, jeg var med som højre back. Så det var fint. Selvfølgelig havde jeg håbet på mere, men holdet gjorde det godt. Jeg er glad for at være med igen, og det er det vigtigste for mig lige nu, siger Wass.

Han ser frem mod søndagens EM-kvalifikationskamp mod Armenien, hvor han dog ikke regner med at slå Peter Ankersen af.

- Der er stadig træninger. Jeg tror, at Peter er lidt foran mig. Han har været med kontinuerligt i længere tid, end jeg har. Men jeg vil selvfølgelig gøre mit, siger Wass.

Den tidligere Brøndby-spiller ærgrer sig over Tyrkiets 2-1-mål i overtiden, som snød Kasper Schmeichel i målet, fordi bolden skiftede retning efter en berøring af William Kvist.

- Det var et langskud, som blev rettet af. Der var ikke så meget at gøre for Schmeichel, det var ren uheld.

- Det er selvfølgelig irriterende. Vi ville gerne have vundet. Bolden blev rettet af og gik over i det lange hjørne. Men jeg synes, at der var mange positive momenter i kampen.

- Det var en træningskamp. Og vi gik for banen for at vinde, men vi tabte, og så må vi tage det positive med til næste kamp, lyder det fra Wass.

Søndagens kamp mod Armenien spilles i Telia Parken i København klokken 18.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip