Daniel Wass misser chance for at nå til tops i Spanien

03/10/2015

Landsholdsspilleren Daniel Wass missede fredag en unik og sjælden mulighed for at overtage førstepladsen i den bedste spanske fodboldrække.

Sammen med holdkammeraterne i Celta Vigo måtte Wass nøjes med 0-0 på hjemmebane mod Getafe.

Celta-angriberen Iago Aspas, der for nylig scorede to mål i en 4-1-sejr over FC Barcelona, ramte stolpen efter godt 10 minutter i opgøret, der i lange perioder blev domineret af værterne.

Gæsterne fra Getafe var dog ikke helt ufarlige, og et kvarter før slutfløjt var Stefan Scepovic tæt på at score, da han headede på træværket.

I slutfasen fik Celtas indskiftede svenske angriber John Guidetti en stor chance, men han afsluttede svagt på Getafes målmand.

Daniel Wass, der har haft stor succes efter sit sommerskifte til spansk fodbold fra franske Evian, blev udskiftet i overtiden.

Den lille galiciske klub indtager andenpladsen i Primera Division med 15 point for syv kampe. Villarreal har på førstepladsen 16 point for en kamp færre.