Daniels forældre smed ham ud, fordi han var homoseksuel: Nu har han indsamlet over en halv million kroner

For et par uger siden florerede der en video af Daniel Ashley Pierce på Youtube, hvor han fortæller sine forældre, at han er homoseksuel. Det går mildest talt katastrofalt for den unge mand, der bor i Kennesaw, Georgia, midt i det amerikanske bibelbælte i sydstaterne.

Hans forældre giver ham to muligheder: Han søger hjælp til at blive “rask” hos kirken, eller han forsvinder ud af deres liv. Det skriver Dailykos.

Læs også: Skræmmende video: Sådan skal du ikke reagere, hvis dit barn springer ud som homoseksuel

Efterfølgende blev der startet en online indsamling for Daniel, så han kunne finde et nyt sted at bo. Lynhurtigt gik indsamlingen viralt, og nu, efter 11 dage, er der samlet knap 550.000 kroner ind til formålet.

Det fik Daniel til tasterne med en opfordring. Han ville ikke have flere penge, i stedet skulle pengene doneres til organisationen Lost N’Found, der netop nu er i gang med at bygge et hus til unge, hjemløse bøsser og lesbiske.

Læs også: TV: Fodboldstjerner støtter homoseksuelle i sjov kampagne

Du kan læse mere om indsamlingen her.

Den opfordring har folk også taget til sig, så organisationen nu har modtaget næsten 60.000 kroner til projektet, som forventes at åbne næste forår.

Ifølge Lost N’Found, så er næsten 50 procent af de unge, der springer ud i det sydøstlige USA blevet smidt ud hjemmefra.

 

 

 

Dagens Gossip