Danish Dynamite-komiker har separationsangst

De har taget danskerne med storm med figurer som Jeppe K og Kongerne af Næstved i Zulus komedieserie "Danish Dynamite". Men når Martin Høgsted torsdag aften går på scenen og som vært byder velkommen til dette års Zulu Awards, er det uden makkeren, Magnus Millang.

- Faktisk skulle Magnus og jeg have været det sammen, men så gik vi i gang med en film og kunne ikke få det til at passe. Men så blev filmen udskudt lidt, og jeg fik en åbning, mens Magnus skulle nogle andre ting, så det endte med, at de spurgte mig, om jeg ville gøre det alene, forklarer Martin Høgsted.

Derfor bliver han ene mand på scenen, og kan godt føles lidt mærkeligt, når man er vant til at være to.

- 100 procent ærligt, så har jeg lidt separationsangst over for Magnus. Vi har arbejdet meget tæt sammen i fire år, og man er vant til, at man har en fast kritiker ved sin side hele tiden, siger komikeren og fortæller, at selvom Magnus Millang ikke er med på scenen ved showet, så har han været med til at brainstorme til manuskriptet til Martin Høgsteds værtsrolle.

Det er dog ikke kun komikerne selv, der har vænnet sig til, at de hører lidt sammen.

- Vi er jo blevet lidt et par, selvom vi selvfølgelig også laver ting hver for sig ved siden af Danish Dynamite. Magnus (Millang,red.) instruerer, og jeg har min standup.

- Men folk har en klar forventning om, at Magnus og jeg hører sammen, men jeg tror, det er sundt for alle forhold, at man også har lidt tid fra hinanden, og at vi laver noget hver for sig. Vi har jo også hver vores ambitioner, fortæller Martin Høgsted.

Selvom han på aftenen optræder for et stort livepublikum og at showet efterfølgende bliver vist i tv, så kan Martin Høgsted godt holde nerverne i skak.

- Det er ikke en jobsamtale for mig, det er jo ikke sådan, at jeg tænker, at hvis jeg går ind og gør det godt, så bliver jeg sikkert vært på Danish Music Awards næste år. Så på den måde er der ikke så stort et pres, og det er rart for en gangs skyld, siger komikeren, der, selv hvis det værste skulle ske, kan bruge det til noget positivt:

- Selv hvis det går virkelig galt, så betyder det jo for en komiker bare, at man har en masse godt materiale til næste gang, man laver standup. Der er man jo så heldig, siger Martin Høgsted.

Zulu Awards bliver afholdt torsdag den 26. marts, og sendes på TV2 Zulu mandag den 30. marts.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip