Danmark tørner sammen med Norge i venskabskamp

17/10/2013 17:44

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det danske fodboldlandshold udspillede tirsdag sin sidste chance for at blive en del af VM i Brasilien i 2014. Det havde Norge allerede gjort. Nu møder de to hinanden i en venskabskamp den 15. november.

DBU meddeler torsdag, at det bliver Herning, der lægger græs til det klassiske skandinaviske møde.

Netop dette møde har fundet sted flere gange i de forgangne år. De seneste fire landskampe mellem Danmark og Norge har alle været EM-kvalifikationskampe.

De to kampe i Oslo er sluttet uafgjort 2-2 i september 2002 og senest 1-1 i marts 2011, mens Danmark har vundet hjemmekampene med 1-0 i juni 2003 og 2-0 i september 2011.

Det var et ønske fra Morten Olsen at få fastsat en venskabskamp hurtigst muligt efter den nyligt overståede VM-kvalifikation.

Den 15. november er en spilletermin i landsholdskalenderen, hvor det går løs for de lande, der med en andenplads i deres VM-kvalifikationspuljer sikrede sig plads ved play off-kampene om en billet til slutrunden i Brasilien næste år.

DBU har dog valgt ikke at spille landskamp på den anden af de to internationale spilledatoer, tirsdag den 19. november, til trods for tilbud fra udlandet.

/ritzau/