Danmark tørner sammen med Norge i venskabskamp

Det danske fodboldlandshold udspillede tirsdag sin sidste chance for at blive en del af VM i Brasilien i 2014. Det havde Norge allerede gjort. Nu møder de to hinanden i en venskabskamp den 15. november.

DBU meddeler torsdag, at det bliver Herning, der lægger græs til det klassiske skandinaviske møde.

Netop dette møde har fundet sted flere gange i de forgangne år. De seneste fire landskampe mellem Danmark og Norge har alle været EM-kvalifikationskampe.

De to kampe i Oslo er sluttet uafgjort 2-2 i september 2002 og senest 1-1 i marts 2011, mens Danmark har vundet hjemmekampene med 1-0 i juni 2003 og 2-0 i september 2011.

Det var et ønske fra Morten Olsen at få fastsat en venskabskamp hurtigst muligt efter den nyligt overståede VM-kvalifikation.

Den 15. november er en spilletermin i landsholdskalenderen, hvor det går løs for de lande, der med en andenplads i deres VM-kvalifikationspuljer sikrede sig plads ved play off-kampene om en billet til slutrunden i Brasilien næste år.

DBU har dog valgt ikke at spille landskamp på den anden af de to internationale spilledatoer, tirsdag den 19. november, til trods for tilbud fra udlandet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip