Danse-Allans søster: Han trækker sig ikke fra tv-program

Skrevet af admin

|

22/11/2013

Dagens topnyheder

Tusindvis af danskere støtter den tidligere landsholdsspiller i fodbold Allan Simonsen, når han fredag efter fredag kæmper med sine dansetrin i TV2-programmet Vild med Dans.

Men takket være et hav af sms-stemmer forbliver Simonsen i konkurrencen til trods for bundkarakterer hos dommerne.

I 2008 oplevede England, hvor Vild med Dans-konceptet stammer fra, hvorledes den tidligere BBC-journalist John Sergeant fik en lignende kultstatus. Han var ligesom Allan Simonsen seernes kæledægge og dommernes hovedpine.

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.

Kort før finalen trak kan sig, fordi han mente, at det ville være at gå for vidt, hvis han endte som vinder.

Men samme tanker gør Allan Simonsen sig ikke, forsikrer Annette Simonsen, der er fodboldspillerens lillesøster.

- Når han har sagt ja til en opgave, så fuldfører han. Sådan er vi opdraget hjemmefra. Så kan man, når det hele er overstået, evaluere, men undervejs holder man fast og giver sig 100 procent, siger Annette Simonsen.

Hun er mere end klar over, at det langt fra er alle, der deler begejstringen for de mange sms-stemmer, som har bragt Allan Simonsen frem til semifinalen og måske også sikrer ham en finaleplads næste fredag.

- Når jeg forsøger at tale med Allan om det, så siger han: "Hold nu op, søster. Du skal lade være med at læse alt det der". Han er god til at lade andre mennesker have deres mening i fred.

Sportsredaktør på Horsens Folkeblad Tommy Poulsen har fulgt Allan Simonsen siden 1971. Han mener, at Simonsen nu går efter sejren i konkurrencen.

- Han vil vinde, han er et konkurrencemenneske, og så er han i en fase af sit liv, hvor "Vild med dans" kan bruges som terapi, siger Tommy Poulsen.

- Manden har været igennem en skidt periode, hvor han først mistede sit arbejde og bagefter sit ægteskab, siger han med henvisning til, at Allan Simonsen i sensommeren blev skilt fra sin kone, Gitte, samt sit kontraktudløb som konceptmanager i Fredericia FC.

I aften er der semifinale i Vild med Dans, og finalen finder sted om otte dage. De to øvrige deltagere, der er tilbage i konkurrencen, er stand-up komikeren Uffe Holm og bordtennisspilleren Mie Skov.

/ritzau/