Danse-Line: Freestylede min brudevals alene

Den står på langsomme, blide og elegante bevægelser for skuespilleren Line Kruse og dansepartneren Michael Olesen i aftenens udgave af Vild med dans. Parret skal nemlig danse vals.

Selvom "Krumme"-skuespillerinden er gift og havde gang i dansegulvet på sin store dag, er det første gang, hun skal kastes ud i den traditionelle dans.

- Min brudevals var et solonummer og freestyle. Min mand skulle ikke nyde noget af at danse, så jeg dansede en kærlighedsdans alene for ham og de andre gæster, siger Line Kruse og afslører, at der ikke var meget vals over hendes dans.

Den improviserede solo-brudevals var dog ikke det eneste, der ikke gik efter brylluppernes ABC, da skuespillerinden blev gift.

- Jeg var i en rød brudekjole, og vi havde børn, så det var ikke særlig almindeligt. Men det var fuldstændig perfekt til det ægteskab, jeg har, siger Line Kruse.

Aftenens traditionelle dans bliver da også lidt en udfordring for den 39-årige skuespillerinde.

- Valsen ligger ikke lige til højrebenet for mig og mit temperament. Samtidig er det uvant for mig at være elegant og yndefuld, for normalt er jeg en sæk lopper, der går i gummisko, siger Line Kruse.

Line Kruse og Michael Olesen blev sidste uge det par, der opnåede det tredje højeste antal point fra dommerne i Vild med dans.

Newspaq

 

Dagens Gossip