Dansk Allsvenskan-profil kunne ikke holde tårerne tilbage

Skrevet af admin

01/04/2014

Dagens topnyheder

Den tidligere Sønderjyske-profil Lasse Vibe var mandag aften på pletten for sin svenske klub IFK Gøteborg, der vandt forårspremieren med 2-0 ude over AIK Stockholm i den bedste svenske række, Allsvenskan.

Men glæden over målet og sejren kunne overskygge weekendens tragedie, hvor en 43-årig familiefar mistede livet i forbindelse med kampen mellem Djurgården og Helsingborg.

Og da Lasse Vibe efterfølgende blev interviewet, lod han tårerne få frit løb.

- Der var mange tanker inden kampen. Jeg har selv børn, og jeg blev meget ked af det, der skete. Og det bliver jeg også nu, sagde Lasse Vibe, inden han - ifølge det svenske nyhedsbureau TT - måtte holde en pause for at tørre tårerne væk.

- Lige nu går mine tanker til intet andet end det, der skete i søndags. Jeg har jo selv børn, og jeg er glad for, at jeg kan komme hjem til dem. Jeg kan ikke kontrollere mine følelser, siger den 27-årige dansker.

Inden kampen holdt de 30.650 tilskuere på Friends Arena i Stockholm et minuts stilhed, mens AIK-fansene rullede et stort banner ud med teksten "Sorgen har ingen farver. Hvil i fred".

Men da mandagens kampen blev sat i gang opstod der nye uroligheder blandt tilhængerne, og kampen måtte kortvarigt afbrydes, da kasteskyts regnede ned over banen i forbindelse med IFK's føringsmål.

Svensk politi anholdt mandag aften en 28-årig mand, der er mistænkt for drabet på Djurgården-tilhængeren, der blev overfaldet og slået i hovedet med en flaske ikke langt fra færgelejet i Helsingborg.

/ritzau/