Dansk badmintonduo vinder guld i Baku i overlegen stil

Danmark har fået den første guldmedalje ved European Games i Baku, og den kom ikke overraskende i badminton, hvor Danmark er med i fire af fem finaler.

Herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen var Danmarks allerbedste guldbud ved legene og storfavoritter i herredouble, og danskerne leverede i den grad op til den favoritværdighed.

Russerne Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov er normalt et glimrende par. Russerne ligger nummer 11 i verden og burde kunne yde danskerne fin modstand, men det var de ikke i stand til i lørdagens finale i Baku.

Den danske herredouble, der er verdens nummer to i øjeblikket, var favorit til at vinde guld, men at de skulle vinde med så suveræne cifre i finalen er ret overraskende.

21-8, 21-13 på under en halv time lød facit, og russerne må være lettere rundtosset efter den enorme afklapsning.

Danskerne har ikke fået ret meget modstand i Baku på vej til finalen, men danskerne viste med al tydelighed, at den ringe modstand undervejs ikke havde lullet dem i søvn inden finalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip