Dansk Davis Cup-helt: Fuldstændig sindssygt

Det blev en gyser af rang, da det mandlige danske tennislandshold søndag sikrede sig oprykning i Davis Cup efter en samlet 3-2-sejr over Moldova.

Matchvinderen, Martin Pedersen, er meget glad efter sejren på 3-6, 7-6, 6-4, 3-6, 7-5 over Martin Dubarenco, der ligger nummer 387 på verdensranglisten i herresingle.

- Matchen startede forfærdeligt for mig, jeg ramte bolden skidt. Da jeg så havde tabt første sæt og kom ned med et brud i andet, besluttede jeg mig for at begynde at slå offensivt til boldene.

- Taktikken lykkedes, og da min serv også begyndte at køre, fik jeg et boost. Nu står vi atter i den næsthøjeste række i Davis Cup, det er fuldstændig sindssygt, siger Martin Pedersen i en pressemeddelelse.

Sejren til Martin Pedersen, der er nummer 758 i verden, betyder, at Danmark rykker op i Europe/Africa Group 1, niveauet lige under World Group.

Danmark rykkede sidste år ud af den næstbedste række efter et 2-3-nederlag til Sverige. Derfor glæder landstræner Kenneth Carlsen sig også over, at det bliver til en hurtig oprykning.

- Jeg har så god en følelse i kroppen, at jeg har svært ved at beskrive det. Weekenden var en vild rutsjetur, og min stemme er næsten væk.

- Men den slags kampe her, det er essensen af Davis Cup. Vi var på den tabende side i et tæt opgør mod Sverige sidste år, det er helt fantastisk at være på den vindende side nu, siger Kenneth Carlsen.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip