Dansk dj samarbejder med Hollywood-stjerne

Det er ikke kun de danske skuespillere, der for alvor er ved at finde vej til stjernehimlen i Hollywood. Også dj'en Morten Breum kaster internationalt stjernedrys ud over sit seneste samarbejde.

Den danske beatmager arbejder nemlig sammen med ingen ringere end den Oscar-nominerende skuespillerinde Juliette Lewis. Det afslører Breum selv på sin Instagram-profil uden dog at røbe, hvad samarbejdet mere konkret går ud på.

- Frokost med den fantastiske Juliette Lewis i dag. Kan ikke vente med at vise jer, hvad vi har gang i, skriver dj'en til billedet af ham og den 41-årige skuespillerinde.

Morten Breum er til daglig bosat i den amerikanske storby Los Angeles, hvor han rent professionelt blot går under sit fornavn. Lewis derimod har etableret sig selv i Hollywood som både sanger og skuespillerinde. Hun har tidligere været frontkvinden i bandet "Juliette and the Licks," indtil hun i 2009 også gik solo.

I 1992 blev hun nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for sin rolle i filmen "Cape Fear". Derudover er hun kendt for sine roller i filmene "Hvad så, Gilbert Grape?" og "Natural Born Killers" foruden sit forhold til skuespilleren Brad Pitt.

Se billedet af Lewis og Breum her: http://instagram.com/p/wGU7bBpdWG/?modal=true.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip