Dansk golfopkomling bider sig fast i topstrid

Golfspilleren Lasse Jensen leverede endnu en stabil runde ved European Tour-turneringen BMW International Open i München fredag.

Men trods en runde i 69 slag - tre slag under banens par - faldt Lasse Jensen alligevel en placering tilbage fra en delt førsteplads til en delt andenplads.

Samlet har Lasse Jensen brugt 134 slag - 10 slag under par - men spanske Rafa Cabrera-Bello er noteret for 132 slag og er dermed to slag bedre.

Det er kun Lasse Jensens anden sæson på Europa Touren, og han deltager i sin blot 11. turnering i karrieren. Men københavneren har som målsætning at vinde en turnering i 2015. Og det er stadig inden for rækkevidde.

Lasse Jensen præsterede seks birdies på fredagens anden runde, men i modsætning til torsdag lavede danskeren også tre bogeys.

Nordirske Michael Hoey gik fredag en fantomrunde i 65 slag - syv slag under par - og er placeret side om side med Lasse Jensen inden weekendens finalerunder.

Danske Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn havde også en god dag, da begge endte i fire slag under par og nu er samlet fem slag under par.

Også Søren Kjeldsen avancerede kraftigt i stillingen med en runde i fire slag under par, og han er nu samlet tre slag under par.

Derimod er Søren Hansen med sikkerhed færdig i turneringen efter to runder, der placerer ham helt i bunden af feltet med i alt 149 slag - fem slag over par.

Alle spillere har endnu ikke færdiggjort fredagens runde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip