Dansk målvogter er på all-star-hold i Champions League

35,8 procent af 22.000 afgivne stemmer på det europæiske håndboldforbunds (EHF's) hjemmeside peger på danske Sandra Toft som den bedste målvogter i årets Champions League i kvindehåndbold.

Dermed er den danske Larvik-spiller udtaget til posten mellem stængerne på det all-star-hold, som EHF fredag har offentliggjort.

- Det er stort. Det er noget af et skulderklap, da det er min første sæson i Champions League. Jeg er overrasket og stolt, siger Sandra Toft til DR.

Kåringen er et selvtillidsboost for målvogteren, som havde en svær tid inden skiftet til Norge.

- Det har været lidt et eventyr i Larvik. Da jeg flyttede derop, var jeg ikke særligt god. Jeg var nok ved at blive afskrevet som en målmand på højt niveau, lyder det fra Sandra Toft, som håber at skrive eventyret færdigt på søndag.

- Larvik fik mig tilbage på mit tidligere niveau, og jeg håber, at eventyret slutter med en Champions League-guldmedalje på søndag.

Det norske storhold spiller Final 4 i Champions League i weekenden. Det foregår i Budapest, hvor Larvik i semifinalen skal forbi russiske Dinamo-Sinara.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip