Dansk sangerinde topper vigtig hitliste i USA

Den danske sangerinde Nabiha har allerede fået årets første og måske bedste julegave.

I hvert fald er hun kravlet op ad en af USA's vigtigste hitlister og topper nu Billboard Club Chart med sin aktuelle single "Animals".

Et stort skulderklap Nabiha ikke kan skjule sin glæde over.

- Jeg er helt vildt stolt over Animals placering på Billboard Club Chart. Jeg har gået og krydset fingre de seneste par uger, mens den er kravlet op ad listen, og nu er den helt i top, siger Nabiha i en pressemeddelelse fra Sony Music og fortsætter:

- Det er så vildt, og så i samme uge som min første amerikanske live tv-optræden! Jeg er stolt af mig selv og hele mit team. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre julegave, lyder det fra den begejstrede sangerinde.

Amerikanerne behøver dog ikke kun at nøjes med hendes single. Nabiha er er nemlig selv i USA for tiden for at arbejde og optræde.

Den danske sangerinde har således både optrådt som hovednavn til tv-stationen VH1's officielle Art Basel fest i Miami og til en anden koncert på tv-stationen, der foregik live i New York.

Det er dog ikke kun amerikanerne og danskerne, der er vilde med den danske hitmager. Også i England topper singlen nemlig UK Urban Chart. En liste Nabiha er særdeles gode venner med. Den 31-årige sangerinde har nemlig toppet listen tre gange før, og hun er dermed den dansker, der har prydet listen oftest.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip