Dansk skuespiller får endelig sin søn at se

Det holdt hårdt, men torsdag kunne skuespilleren Sebastian Jessen og hans kæreste, Karin Buchardt Poulsen, endelig byde velkommen til deres førstefødte.

Hele 12 dage nåede Karin Buchardt Poulsen at gå over sin termin, og da fødslen endelig var i gang, blev det også en langvarig en af slagsen.

- Så kom vidunderet endelig til verden, 12 dage over termin og med 19 timers veer, puha en omgang, men hvor glemmer man hurtig den smerte, skriver hun på sin instagram-profil, hvor man kan se et billede af det lille vidunder.

Skal man tro på skuespiller-kærestens hashtags, så er det en lille Hector, der er kommet til verden, og moderen er allerede forelsket til op over begge ører i sin lille søn.

Parret, der har for nylig har købt lejlighed sammen i København, vidste på forhånd, at de ventede en lille dreng.

Sebastian Jessen kan opleves i vampyrserien "Heartless" igen til efteråret. Serien, hvor han blandt andet spiller sammen med Julie Zangenberg, vil efter en længere sommerpause vende tilbage på Kanal5.

Se billedet af lille Hector her: http://instagram.com/p/siOQhWIE7M/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip