Dansk sprint giver Montreal vigtigt mål i sejr

Den danske ishockeyspiller Lars Eller fortsatte natten til torsdag sin gode stime af slutspilskampe.

Danskeren har ry for at spille godt i slutspillet, og han scorede da også et vigtigt mål, da hans klub Montreal vandt 4-3 hjemme over Ottawa i første kamp.

Montreal var i krise, da holdets stjernespiller P.K. Subban havde fået matchstraf og givet holdet en straf med fem minutter i undertal.

Men så prikkede Eller pucken fra en Ottawaspiller. Pucken røg videre til Ellers holdkammerat Brian Flynn, som glidende på knæene fik sendt den retur til Lars Eller i topfart.

Taget lettede nærmest i Montreals Bell Center, da danskeren sendte pucken i nettet til føring 3-2.

De to hold scorede en gang mere hver i anden periode, og Montreal vandt 4-3.

I Washington vendte Frans Nielsen tilbage til New York Islanders med succes. Danskeren var ude med en skade i grundspillets sidste tre kampe, men målet var selvfølgelig, at han skulle være klar til slutspillet.

Islanders overraskede ved at vinde 4-1 i Washington. Frans Nielsen blev noteret for en assist, da Josh Bailey bragte gæsterne foran 3-1 midt i anden periode.

Nielsen modtog pucken bag Washingtons mål og fik den sendt rettidigt ind foran mål, hvor Josh Bailey var på plads.

New York Islanders scoring til 4-1 faldt i tomt mål i slutningen af tredje periode, da hjemmeholdet havde erstattet målmanden med en ekstra markspiller.

Hjemme i Vancouver måtte Jannik Hansen til gengæld notere et nederlag tidligt torsdag morgen dansk tid. Vancouver tabte 1-2 til Calgary. Gæsternes sejrsmål faldt først 30 sekunder før tid.

For Jannik Hansen er det næppe en trøst, at han spillede en stor rolle, da Bo Horvat bragte Vancouver foran 1-0 midt i anden periode. Danskeren holdt godt fast i pucken og sikrede et massivt pres på Calgarys mål som i sidste ende gav scoring.

Den fjerde dansker i slutspillet, Frederik Andersen, spiller med Anaheim mod Winnipeg sent torsdag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip