Dansk Supermarked i fyringsrunde: 150 mister jobbet

Detailkoncernen Dansk Supermarked fyrer 150 medarbejdere som følge af en organisationstilpasning, oplyses det i en pressemeddelelse.

Tilpasningen sker som led i koncernens strategi om at være den mest konkurrencedygtige inden for sit område i Danmark. Derudover tilpasses organisationen et marked med flad vækst, står der i meddelelsen.

Dansk Supermarked oplyser samtidig, at tilpasningen sker efter en række "forandringsprojekter", der har været iværksat gennem de seneste par år.

Det er fra disse projekter, at der nu er taget en beslutning om at tilpasse organisationen med fyringer til følge.

De annoncerede fyringer ændrer ikke på Dansk Supermarkeds overordnede ambition om at blive en førende, international detailhandelsvirksomhed baseret i Danmark.

- Dansk Supermarkeds overordnede strategi er upåvirket af organisationstilpasningen, lyder det fra detailkoncernen.

Det er i meddelelsen uklart, hvor i koncernen de annoncerede fyringer skal finde sted. Men tilpasningen sker i det, der kaldes "Dansk Supermarkeds centrale funktioner".

Dansk Supermarked beskæftiger cirka 45.000 medarbejdere fordelt på fem lande, heraf cirka 35.000 i Danmark. I forhold til de 150 fyringer skriver koncernen, at "der arbejdes på at genplacere en række".

Detailkoncernen står blandt andet bag kæderne Netto, Bilka og Føtex.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip