Dansk teenager er med til at ydmyge Mourinho og United

Der var dansk islæt på banen i anden halvleg, da Borussia Dortmund fredag tilføjede José Mourinhos Manchester United en ordentlig øretæve ved en træningsturnering i Kina.

17-årige Jacob Bruun Larsen blev skiftet ind fra begyndelsen af anden halvleg, da Dortmund sejrede med hele 4-1.

Dortmund hentede sidste år Jacob Bruun Larsen i Lyngby.

Også den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor, der repræsenterede Tyrkiet ved EM i Frankrig, fik spilletid, da han var med i den sidste knapt halve time af kampen.

Gonzalo Casto scorede to gange for Dortmund, der også havde Ousmane Dembele og Pierre-Emerick Aubameyang som målscorere, sidstnævnte på straffespark.

Henrikh Mkhitaryan, der netop er skiftet fra Dortmund til Manchester United, reducerede til 1-3 for Manchester United, der var uden blandt andre David De Gea, Zlatan Ibrahimovic og Wayne Rooney.

Manager José Mourinho, der er tiltrådt for at sikre Manchester United succes efter nogle skuffende sæsoner, er dog ikke synderligt bekymret.

Han peger på, at Dortmund har været i gang med forberedelserne til den kommende sæson i længere tid end Manchester United.

- Efter ti minutter kunne man se, hvilket hold der begyndte at træne for ti dage siden og har spillet en kamp, og hvilket hold der har været i gang i en måned og har spillet fire kampe.

- Det var Formel 1 mod Formel 3, de (Dortmund, red.) er meget skarpere, siger portugiseren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip