Dansk topmodel deler trick: Sådan bliver du beruset uden at tage på

For de fleste danskere har alkohol en lidt kedelig konsekvens…og nej, der er ikke tale om tømmermænd, men om de ekstra kilo, der sætter sig på sidebenene.

Men sådan behøver det ikke at være, afslører den 24-årige Victoria Secret-model, Nina Agdal, der bor i USA og dater ‘Titanic'-skuespilleren Leonardo Dicaprio.

Den nordsjællandske topmodel lever et stjerneliv med cocktailspartier og fester i lange baner. En tilværelse der nemt kunne få hende til at tage på, men Nina Agdal kan et trick, der tillader hende at drikke uden at blive tyk, afslører hun overfor underholdningsmediet Page Six.

Læs ogsåMads Dinesen viser sin teenage-kæreste frem: 'Han drømmer om at blive politiker’

- Jeg prøver at lade være med at drikke for mange kalorier, når jeg er til fest. Jeg ved ikke, om du ved det, men der er mange kalorier i alkohol, siger Nina Agdal til Page Six og tilføjer:

- Jeg prøver at holde mig til stærke drikke, derfor elsker jeg champagne. Hvis man bare gerne vil have et par glas champagne, kan man hælde et shot vodka i hvert glas, og så er man klar til fest.

41-årige Leonardo Dicaprio må efterhånden også kende til modeltricket, eftersom den danske skønhed er den 10. Victoria Secret-model, han dater. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip