Dansk topmodel får rolle i Biers nye drama

Skrevet af admin

|

25/11/2013

Dagens topnyheder

Når Susanne Bier ringer, så tager man telefonen. Det synes i hvert fald at gælde for flere af Danmarks helt store skuespillere, der har takket ja til at være med i den Oscar-vindende instruktørs nye drama.

Filmen "En Chance Til" har ikke bare store navne som Nikolaj Coster-Waldau og Nikolaj Lie Kaas på rollelisten. Også den danske model Lykke May Andersen og Ulrich Thomsen har meldt sig under fanerne.

Det er tredje gang, Ulrich Thomsen skal medvirke i en film af Susanne Bier - han har nemlig før været med i både "Brødre" og "Hævnen". Sidstnævnte film skaffede Susanne Bier en Oscar i kategorien bedste udenlandske ikke-engelsksprogede film.

I filmen skal Nikolaj Coster Waldau spille politimanden Andreas, mens Ulrich Thomsen får rollen som hans kollega og bedste ven, Simon.

Nikolaj Lie Kaas, der ellers har travlt med optagelserne til efterfølgeren til Afdeling Q-krimien "Kvinden i Buret", har fundet hul i sit travle skema til at være med i Biers drama.

I en anden stor rolle bliver der filmdebut til den internationale topmodel Lykke May Andersen, der flyver hjem fra New York, hvor hun bor fast.

Lykke May har lavet et hav af internationale kampagner både i udlandet og herhjemme. De sidste par år har hun arbejdet på det berømte galleri The Hole i New York og arbejder i dag som freelance-kurator og skribent i kunstverdenen.

På rollelisten er der også blevet plads til blandt andet Kirsten Lehfeldt, Søs Egelind og Bodil Jørgensen.

Handlingen i dramaet er der kun løftet en flig af sløret for:

- Filmen er et rystende og rørende drama om, hvor let vi mister grebet om retfærdighed, når vi konfronteres med det utænkelige, og vores liv, som vi kender det, hænger i en tynd tråd, afsløres det i en pressemeddelelse.

Filmen har premiere den 3. september næste år.

Newspaq