Dansk volleyball-profil jagter The Double i Argentina

Det går godt for volleyball-landsholdets faste hæver Axel Jacobsen og den argentinske klub Bolivar.

Tidligere på sæsonen vandt Bolivar pokaltitlen, og nu har Axel Jacobsen været med til at spille klubben i mesterskabsfinalen, skriver Dansk Volleyball Forbund i en pressemeddelelse.

- Jeg er virkelig glad for, at vi er kommet i finalen, men det er kun første skridt. Nu skal der arbejdes fokuseret til træning, så vi kan vinde mesterskabet, hvilket hele tiden har været klubbens primære mål for sæsonen.

- Jeg har det rigtig godt i Argentina og i Bolivar. Vi træner på et meget højt niveau, hvilket ruster os til kampene mod de store hold. Der er enorm stor konkurrence om pladserne på holdet, siger Axel Jacobsen.

I den tredje semifinale var Bolivar bagud med 1-2 i sæt. Men så kom Axel Jacobsen ind og vendte med sine sikre hævninger kampen til en 3-2-sejr. Dermed vandt Bolivar 3-0 i kampe over Boca Rio Seguros og er nu klar til finalen.

- Jeg tror på, at vi kan vinde mesterskabet. Det er det, vi har trænet benhårdt for de seneste syv måneder.

- Vi møder de sydamerikanske mestre UPCN San Juan Voley i finalen, så vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal vinde mesterskabet. Men vi ved, der er mere i holdet, end vi har vist indtil videre, vurderer Axel Jacobsen.

Det var netop UPCN San Juan Voley, som Axel Jacobsen og co. besejrede i pokalfinalen tidligere på sæsonen.

Axel Jacobsen skiftede til storsatsende Bolivar inden sæsonstart fra TV Bühl i Tyskland. Den 30-årige landsholdshæver har dansk far og argentinsk mor, men har altid repræsenteret Danmark i landsholdssammenhæng.

Finalespillet begynder 11. april, og der spilles bedst af fem kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip