Dansk volleyball-profil jagter The Double i Argentina

Det går godt for volleyball-landsholdets faste hæver Axel Jacobsen og den argentinske klub Bolivar.

Tidligere på sæsonen vandt Bolivar pokaltitlen, og nu har Axel Jacobsen været med til at spille klubben i mesterskabsfinalen, skriver Dansk Volleyball Forbund i en pressemeddelelse.

- Jeg er virkelig glad for, at vi er kommet i finalen, men det er kun første skridt. Nu skal der arbejdes fokuseret til træning, så vi kan vinde mesterskabet, hvilket hele tiden har været klubbens primære mål for sæsonen.

- Jeg har det rigtig godt i Argentina og i Bolivar. Vi træner på et meget højt niveau, hvilket ruster os til kampene mod de store hold. Der er enorm stor konkurrence om pladserne på holdet, siger Axel Jacobsen.

I den tredje semifinale var Bolivar bagud med 1-2 i sæt. Men så kom Axel Jacobsen ind og vendte med sine sikre hævninger kampen til en 3-2-sejr. Dermed vandt Bolivar 3-0 i kampe over Boca Rio Seguros og er nu klar til finalen.

- Jeg tror på, at vi kan vinde mesterskabet. Det er det, vi har trænet benhårdt for de seneste syv måneder.

- Vi møder de sydamerikanske mestre UPCN San Juan Voley i finalen, så vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal vinde mesterskabet. Men vi ved, der er mere i holdet, end vi har vist indtil videre, vurderer Axel Jacobsen.

Det var netop UPCN San Juan Voley, som Axel Jacobsen og co. besejrede i pokalfinalen tidligere på sæsonen.

Axel Jacobsen skiftede til storsatsende Bolivar inden sæsonstart fra TV Bühl i Tyskland. Den 30-årige landsholdshæver har dansk far og argentinsk mor, men har altid repræsenteret Danmark i landsholdssammenhæng.

Finalespillet begynder 11. april, og der spilles bedst af fem kampe.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip