Dansk X Factor-pige lægger narkodom bag sig

Hun blev kendt i hele Danmark som Nicoline Simone fra X Factor, der på dramatisk vis forlod showet, da hendes partner Jean Michel pludseligt og uden den store forklaring trak sig fra konkurrencen.

Efterfølgende blev den kun 16-årige pige involveret i en større narkosag, som endte med at give en betinget dom på halvandets års fængsel for at have fragtet to kilo kokain fra en bil og ind til et hus.

Der er gået tre år siden X Factor-balladen og narkodommen, og nu er 20-årige Nicoline Simone aktuel med sin første single.

- Sangen handler om mit liv og om at bryde ud af noget skidt, men så ender det alligevel med at blive godt i sidste ende, siger Nicoline Simone.

Og den unge sønderjyde ved, hvad hun taler om. Da hun var med i det populære underholdningsprogram, var hun nemlig presset til det yderste.

- Jeg var kommet i dårligt selskab med en kæreste, som tog stoffer. Og det pressede mig utrolig hårdt, siger Nicoline Simone og fortæller, at kæresten i flere gange opsøgte hende i den lejlighed, som hun boede i under X Factor, hvor de havde voldsomme skænderier. 

- Han var påvirket af stoffer, så vi skændtes om bagateller. For eksempel om det tøj, jeg havde på på scenen, min sminke og håret, som han hidsede sig helt op over, siger hun og fortsætter:

- Det var virkelig ikke sjovt. I forvejen skulle vi ud og finde tøj i børnestørrelser, fordi jeg havde tabt mig så meget. På det tidspunkt spiste jeg nemlig ikke rigtig. Jeg var så nedtrykt, at kiloene bare raslede af. Så hver gang jeg skulle prøve tøj eller sminkes, så havde jeg det ikke godt med det, fordi det lå i baghovedet, at han holdt øje, siger sangerinden, der under X Factor kun vejede 47 kilo.

Hun understreger, at der fra DR's side blev taget hånd om hende, og at hun havde samtaler med en psykolog, som programmet havde tilknyttet.

Men tumulten udenfor kulisserne virkede forstyrrende, erkender Nicoline Simone i dag, og det var også derfor, at hendes partner i utide forlod konkurrencen.

- Jean Michel følte, at der var for meget tumult omkring mig, så det ikke længere handlede om konkurrencen. Jeg blev selvfølgelig ked af det, men faldt hurtigt ned igen, siger hun og tilføjer, at hun selv havde leget med tanken om at forlade det populære program. 

- Det var så ikke mig, der endte med at tage beslutningen, men jeg takker Jean for det den dag i dag, siger hun og tilføjer, at hun ellers tror, at deres venskab var gået i stykker.

Tre dage efter sit X Factor-exit blev Nicoline Simone kontaktet af politiet om sin medvirken til narkokriminalitet.

Hun indrømmede i retten, at hun under tvang fra sin daværende kæreste havde fragtet to kilo kokain og fik halvandet års betinget fængsel. 

- Jeg tror, at jeg har været for skræmt eller tænkt, at jeg var voksen nok til at klare situationen, siger Nicoline Simone som forklaring på, hvorfor hun ikke undervejs fortalte nogen om, hvad hun var rodet ud i.

Efter dommen valgte Nicoline Simone at koncentrere sig om sit arbejde og at færdiggøre 9. klasse. Men drømmen om at lave musik er aldrig forsvundet.

Derfor har hun sammen med sin nye kæreste sparet op, så hun kunne producere singlen "Breakaway".  Og det er helt bevidst, at den unge sangerinde ikke har allieret sig med sponsorer eller pladeselskaber, fortæller hun.

- Det handler om at være selvstændig. Jeg vil helst ikke være bundet af andre, så nu har jeg min egen hobby, som jeg selv har betalt, og det er rart for mig at vide, at det kun er mit, og ikke noget, som jeg skal dele med andre, siger Nicoline Simone, der også fortæller, at hun hurtigst kunne udgive sin sang, hvis hun selv finansierede projektet.

Singlen "Breakaway" er ude nu.

Newspaq

 

Dagens Gossip