Danske curlingkvinder taber også kamp to ved OL

Det danske kvindehold i curling er langt fra kommet optimalt fra start ved OL i Sotji.

Danskerne led tirsdag morgen sit andet nederlag i to kampe, da det blev 6-7 mod Schweiz i en tæt og spændende kamp i curlinghallen Isterningen i den russiske sortehavsby.

Efter mandagens 4-7-dukkert mod værtsnationen Rusland var skipper Lene Nielsen og hendes tropper ellers opsatte på, at tingene skulle se anderledes ud mod schweizerne, og danskerne leverede da også en bedre præstation end i premieren.

Men heller ikke denne gang rakte det til point, og dermed står det danske mandskab altså med et rundt nul i tabellen efter de første to af ni indledende kampe.

Danmark hang ellers fint på i kampens første halvdel, og efter de første fem ender var stillingen 3-3, men derefter begyndte det så småt at knibe.

Med en præcis sidste sten fra Lene Nielsen fik danskerne godt nok udlignet til 6-6 før sidste ende, men da Schweiz havde fordel af at sætte matchens sidste sten, så det vanskeligt ud.

Den schweiziske skipper Mirjam Ott havde afgørelsen i hænderne og sendte med flot kontrol den sidste sten ind i huset og sikrede dermed Schweiz den knebne sejr.

- Jeg er rigtig, rigtig ærgerlig. Vi spillede ellers, som vi gerne ville, men de berømte små marginaler var ikke med os, siger skipper Lene Nielsen til TV 2.

- Vi var hele vejen rundt klart bedre end i den første kamp, og derfor kan vi tage positive ting med herfra. Men lige nu er det skuffende, siger hun.

Nu skal den danske kvartet restituere og slappe af, inden det klokken 16 dansk tid gælder dagens anden kamp, hvor Japan er modstanderen.

- Vi håber, at det tipper vores vej. Japan er ikke noget dårligt hold. Vi har spillet mod dem tidligere, og de spiller rigtig pænt, vurderer Lene Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip