Danske donut-fans: Fantastisk Dunkin' kommer til landet

For nogle år siden var Morten Endrup i Berlin. I et spontant øjeblik fandt han vej ind i en af den amerikanske donut-kæde, Dunkin' Donuts, tyske butikker. Hvad der mødte ham - metervis af farvestrålende, krymmpelpyntede, runde kager i bedste Homer Simpson-stil -  har han aldrig siden glemt.

Så da Morten Endrup kom hjem fra sin Berlin-tur, skyndte han sig at oprette facebook-gruppen 'Dunkin' Donuts til Danmark'. For de lækre runde sager burde være inden for normal rækkevidde for danskerne, syntes han. Og det viste sig, at mange var enige med ham. 

LÆS OGSÅ: Verdenskendt donut-kæde kommer til Danmark

Nu har gruppen 466 medlemmer. Og i går kunne Morten Endrup annoncere en stor nyhed på facebookgruppens væg: 

"Til at starte med vil jeg takke jer for alle de mange beskeder og bringe alle nyheden om, at Dunkin' Donuts KOMMER til Danmark på et endnu ubestemt tidspunkt". En opdatering, der har fået mange af gruppemedlemmerne til at stemme begejstret i. 

LÆS OGSÅ: Verdens største kaffekæde åbner i Kbh - se hvor

- Det er helt fantastisk. Jeg havde slet ingen forventning om, at det rent faktisk ville ske. Så det var virkelig en god nyhed, siger Morten Endrup. Med gruppen har han ikke selv gjort noget aktivt for at lokke kæden til Danmark. 'Dunkin' Donuts til Danmark'-siden har snarere fungeret som et samlingssted for folk med den samme hang til den helt særlige, amerikanske donut.

Ifølge gårsdagens pressemeddelelse fra Dunkin' Donuts vil kage-giganten åbne butikker i de større danske byer. Dunkin'-entusiasten Morten Endrup bor i Slagelse, og forventer derfor en del ture til København på tom mave, når den tid kommer. 

 

Dagens Gossip