Danske doubler er sikkert videre ved All England

Det bedste danske bud på en topplacering i herredoubleturneringen ved All England, Mathias Boe og Carsten Mogensen, spillede sig onsdag sikkert videre til anden runde.

De tredjeseedede danskere vandt med cifrene 23-21, 21-11 over Goh V Shem og Lim Khim Wah fra Malaysia.

Modstanderne kom bedst fra start og foran 4-1, men danskerne fik hurtigt kontakt, og det udviklede sig til et tæt første sæt.

Danskerne så ud til at være i kontrol i slutningen foran 19-17, men modstanderne kom godt tilbage og spillede sig frem til sætbold ved 20-19 og 21-20. Danskerne afværgede dog begge og udnyttede selv den første sætbold til 23-21.

I andet sæt gjorde danskerne anderledes kort proces og bragte sig hurtigt klart foran. Parret spillede sig til ni matchbolde ved 20-11 og vandt efter i alt 40 minutter på banen.

Også den bedste danske konstellation i damedouble er sikkert videre til anden runde i Birmingham.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, der seedet to, brugte ligeledes 40 minutter på at besejre Shinta Mulia Sari og Yao Lei fra Singapore med 21-15, 21-15.

Mixed doublen med Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen, der er seedet fire, vandt deres kamp i første runde med 21-13, 21-16 over Tarun Kona og Ashwini Ponnappa fra Indien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip