Danske fodboldspillere svinet til i Holland

09/12/2014

Noget usædvanligt blev den tidligere FC København-spiller Thomas Kristensen og den tidligere Brøndby-spiller Mathias Gehrt begge allerede skiftet ud efter en halv time, da de sammen med ADO Den Haag besøgte Zwolle i Æresdivisionen søndag.

På det tidspunkt var Zwolle kommet foran 1-0 i 3-1-sejren på et straffesparkmål. Thomas Kristensen havde begået straffesparket efter 17 minutter.

ADO Den Haag-træner Henk Fraser var åbenbart slet ikke tilfreds med sin danskerduo.

- Jeg havde mere eller mindre lyst til at skifte dem ud efter et minut. Det er noget pis at kalde det en uheldig beslutning. Jeg så ingen grund til at vente, siger Fraser ifølge Tipsbladet til Omroep West.

Klubbens tredje dansker, den tidligere FC Nordsjælland-keeper Martin Hansen, spillede til gengæld hele kampen for udeholdet.